lørdag den 3. januar 2009

Feel My Pulse (Gregory La Cava, 1928)

♥♡♡♡♡♡
Imdb. Grapevine Video gør en stor og fortjenstfuld indsats for at finde og udgive sjældne, interessante, kuriøse mv. film.

Feel My Pulse lyder lovende; der er flere kendte navne involveret: Gregory La Cava (My Man Godfrey), Bebe Daniels (42nd Street) og William Powell (The Thin Man mfl.). Handlingen har også potentiale til noget sjovt: Den stenrige Barbara Manning (Bebe Daniels) er vokset op i et klinisk beskyttet miljø. Som 21-årig sendes hun til et sanatorium, hun har arvet. Sanatoriet er centrum for en gruppe spritsmuglere, hvis leder (William Powell) udgiver sig for læge. Gruppen er infiltreret af en journalist (Richard Arlen), som vil afsløre smuglerne. Efter et dramatisk skudopgør ordner alt sig til det bedste.

Desværre får filmen slet ikke udnyttet de mange spændende muligheder, som skuespillere og omgivelser lægger op til. Scenen hvor Barbara Manning hilser på de enkelte patienter mens ”lægen” bekymret følger med er lige ved at komme i gang, men kommer det ikke. Der er en sjov lille scene, hvor hun drikker med en af patienterne, han drikker hendes medicin og hun hans whisky, i den tro at det er medicin. Den dramatiske slutning ender i det rene slapstick, og i en forloren afslutning.

En stor skuffelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar